Představte si svět, kde jsou unschooling, sebeřízené vzdělávání a svobodné školy běžnou součástí života a nikoli něčím, s čím je potřeba se skrývat. Svět, kde děti – pokud chtějí – samy řídí své vlastní vzdělávání, učí se svými přirozenými způsoby a dobrovolně vždy právě to, co jim dává smysl. Můžete nám pomoci, aby se tento sen stal skutečností.

SvobodaUčení.cz je nestátní nezisková organizace financovaná pouze z členských příspěvků, dobrovolných darů a výtěžků z prodeje vstupného, produktů a služeb.

Pokud nám pošlete příspěvek, uděláte to dobrovolně proto, že pro vás osobně naše aktivity něco znamenají, téma svobodného přístupu k dětem vás zajímá a skutečně máte chuť nás podpořit. Bude to vaše rozhodnutí, vaše potřeba.

Nechceme žádat a přijímat dotace od státu či EU. Jsme toho názoru, že peníze z různých fondů jsou nedobrovolně odebrány lidem a následně přerozdělovány. Na tom se nechceme podílet. Kvůli tomu jsme závislí na vás, nikoli na lidech někde za formuláři. Právě vám se chceme zodpovídat s našimi aktivitami. Jen vaše podpora je pro nás inspirací a především skutečným signálem, že to má smysl.

 

Podpořte nás

 

Zde jsou konkrétní možnosti, jak nám můžete pomoci:

Staňte se dobrovolníkem

Finančním příspěvkem

  • na bankovní účet naší organizace s číslem: 262833790/0300
  • (IBAN: CZ5503000000000262833790, BIC: CEKOCZPP)
  • v bitcoinech na tuto adresu
  • v litecoinech na tuto adresu

Šířením našeho obsahu

Překladem článků a videí

Zajištěním sponzorů, kteří by nás finančně podpořili

 

Jsme otevřená skupina lidí se společným zájmem o svobodné vzdělávání.
Rádi uvítáme další členy redakčního týmu i občasné spolupracovníky.
Pokud máte jakýkoliv námět součinnosti, neváhejte nám ho sdělit na info@svobodauceni.cz.

Přijímáme Bitcoin

Bitcoin je internetová open-source P2P platební síť a také v této síti používaná kryptoměna. Hlavní unikátností Bitcoinu je jeho plná decentralizace; je navržen tak, aby nikdo, ani autor nebo jiní jednotlivci, skupiny či vlády, nemohl měnu ovlivňovat, padělat, zabavovat účty, ovládat peněžní toky nebo způsobovat inflaci. V síti neexistuje žádný centrální bod, ani nikdo, kdo by mohl o síti rozhodovat. Konečné množství bitcoinů je předem známo a uvolňování bitcoinů do oběhu je definováno ve zdrojovém kódu sítě.

Podpořte nás